Viden skal deles

Nyheder

Lønmodtagerenes Garantifond var ikke forpligtet til at udbetale feriefridage til medarbejder ansat i en konkursramt virksomhed

08/03 2016

Sø-og Handelsretten har i 2 domme af 18. december 2015 taget stilling til, hvorvidt Lønmodtagernes Garantifond var berettiget til at afvise udbetaling af feriefridage til medarbejdere, hvis arbejdsgivere var gået konkurs.  Læs mere »

Advokatfuldmægtig

04/03 2016

Insolvensret er den mest interessante, fagligt udfordrende og tilfredsstillende disciplin for advokater. Det er derfor med fornøjelse, at vi kan byde en stilling som advokatfuldmægtig til dette område.   Arbejdet spænder fra vurdering af vanskelige... Læs mere »

Direktør i konkursramt virksomhed blev pålagt konkurskarantæne i tre år som følge af grov uforsvarlig forretningsførelse

01/03 2016

En vikarvirksomhed blev taget under konkursbehandling efter at Erhvervsstyrelsen den 13. november 2013 havde begæret selskabets tvangsopløst.  Driften i selskabet var ophørt allerede i oktober 2012, men virksomheden havde op til konkursen forsømt sin... Læs mere »