Viden skal deles

Er du vores nye kollega?

12/11 2015

Er du nyuddannet advokat eller erfaren fuldmægtig, og har du lyst til at arbejde med rådgivning og retssager indenfor arbejds- og ansættelsesretten i bred forstand og specielle dele af erstatningsretten (ikke personskade), så er det måske dig, SJ Law har brug for.

 

SJ Law har en række opgaver både i form af selvstændig sagsbehandling med direkte klientkontakt og med hjælp til kontorets øvrige advokater, som vi skal have løst på et højt juridisk niveau og med en engageret og til tider intensiv indsats.

Uanset hvilke opgaver man arbejder med, forudsætter vi, at arbejdet udføres grundigt med anvendelse af en god portion faglighed og med sans for struktur og organisering, så dette bliver udført både professionelt og effektivt. SJ Law har fokus på, at det er vigtigt for vores klienter, at den aftalte ydelse leveres på et højt fagligt niveau og til tiden, så vores arbejde kan få optimal værdi for klienten.

SJ Law forventer, at vores nye medarbejder har en behagelig og fremkommelig personlighed, så vedkommende kan indgå i vores team på en naturlig, fleksibel og ligetil måde, uden at den gensidige respekt for den enkelte medarbejders personligheder går tabt. Sans for relevant og gennemtænkt selvstændigt initiativ vil blive værdsat.

Aflønningsvilkår og arbejdsvilkår ligger indenfor rammerne af det af FAAF anbefalede. Vi bestræber os meget på at have en naturlig balance mellem arbejde og familieliv/fritid.

Ansættelsessamtaler påregnes at blive gennemført i slutningen af november med henblik på, at tiltrædelse sker 2. januar 2016.

Hvis du vil vide mere om SJ Law, kan du finde oplysninger på www.sjlaw.dk, og du er også velkommen til at kontakte advokat Karen-Margrethe Schebye, som også er den, ansøgningen skal stiles til, på kms@sjlaw.dk eller tlf. 33 97 97 13 for yderligere oplysninger.