Alle i SJ Law sender de bedste ønsker for julen og nytåret til alle vores klienter, venner af huset,  samarbejdspartnere og kollegaer.

Igen står vi ved slutningen af et år, og også dette år har budt på mange spændende udfordringer og opgaver – tak til alle, som har betroet os disse udfordringer og opgaver – vi glæder os til at kunne fortsætte med at løse sådanne fremover også.

2024 bliver også et spændende år – skifteportalens udvidelse, der sættes i pilotdrift den 17. april 2024, så den allerede eksisterende skifteportal også kommer til at være rammen om sagsbehandling af tvangsopløsninger, forhandlingerne af OK24, der skal afvikles i kølvandet på en ny trepartsaftale, og ikke mindst de mange store straffesager om økonomisk kriminalitet, som NSK og SSK har forberedt igennem mange år, kommer til at præge manges arbejde – også vores.

Vi glæder os til, at vi kan bidrage med en juridisk vinkel på alle disse opgaver og på alle andre opgaver, som måtte blive ”lagt på vores skriveborde”, med det formål at flest mulige får mest muligt udbytte af de løsninger, som bliver fundet.

Fra alle os til alle jer

Glædelig jul og godt nytår – på gensyn i 2024